Modern vállalkozói környezet a város szívében

A vállalkozói környezet fejlesztése érdekében a Jószerencsét út 1/A. sz. alatt a KolorLab Innovációs Központban mintegy 4300 m2 alapterületen három szinten irodahelyiségek, tárgyalók, műhelyek, illetve a pincében raktárak várják a vállalkozásokat.

Az épület földszintjén kisebb, 18-35 m2 közötti helyiségek, míg az 1. és 2. emeleten 35 – 55 m2 közötti méretű helyiségek találhatók.

 

 

 

 

A KOLORLAB Innovációs Központ kedvezményekkel segíti kezdő vállalkozások indulását, illetve ösztönzi – többek között ezzel is – a technológiai intenzív, kutatás-fejlesztési tevékenységet végző vállalkozások betelepülését.Ennek érdekében a bérleti díjak kialakítása úgy történt, hogy minél kedvezőbb áron lehessen a helyiségeket a bérlők rendelkezésére bocsátani, ezzel is segítve a  működésüket. A kedvezményezetti kategóriába nem tartozó szervezetek bérleti díja 2000 Ft/m2/hó + áfa, amely tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat is:

 

 

 

 

  • közös helyiségek takarítása,
  • külső és belső területek igénybevétele,
  • épülettartozékok karbantartása, internet-szolgáltatás biztosítása,
  • rezsiköltségek (villamos áram, víz, szennyvíz, távfűtés, kommunális hulladékszállítás),
  • felújítási és ingatlankezelési költségek.

A bérleti díj azonban nem tartalmazza az egyedi tevékenység során keletkezett nagy mennyiségű gyártási hulladék és veszélyes hulladék elszállítását.

 

 

Két kedvezményezetti kategória van (bizonyos főtevékenységi körökhöz, illetve a vállalkozás alapításának idejéhez kapcsolódóan), az  ide tartozó vállalkozásoknak a betelepülés 1-3 évében az általánosnál kedvezőbb lesz a bérleti díja. A KolorLab Innovációs Központ 2017 szeptemberében nyitotta meg kapuit, amelyet követően már számos vállalkozás beköltözött az épületbe, valamint helyet kapott még egy közösségi-oktató műhely, illetve az északi szárnyban a város médiaközpontja: a Kazincbarcikai Városi Televízió, a Kolorhét hetilap és a kolorline.hu hírportál szerkesztősége.

 

 

Az épületben vannak még üres, kiadásra váró helyiségek, ezekről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

  • Kecskeméti Andrea
  • tel.: +36-20/461-3627
  • e-mail: kecskemeti.andrea@barcikaszolg.hu