Wellness szolgáltatásokkal bővült a Hotel Lukács

 

 

A LURA Kft. 1993-tól üzemelteti  a  Strand  Éttermet  valamint  2005.  évi  beruházásának köszönhetően a  Hotel  Lukács***  Superior  szállodát.  A cég az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlesztette a szállodát, az éttermet, és ennek köszönhetően növekedett dolgozóik létszáma is.

 

A svájci projekt keretében biztosított vállalkozásfejlesztési támogatás eredményeként az eddig a vendégek által hiányolt wellness-szolgáltatási terület indult fejlődésnek.  A  szálloda  mellett  az  üzemeltető  kialakított  egy  kis relaxszigetet,  egy  Manila típusú  masszázsmedencével,  egy  szaunával,  és  a kényelmet biztosító rattan napozóágyakkal, pihenőgarnitúrákkal.

 

Emellett a cég informatikai fejlesztést is végrehajtott, amely elsősorban az üzleti ügyfelek kiszolgálására, az ő igényeik figyelembevételével valósult meg. A megvalósított fejlesztés egy főnek ad jelenleg munkahelyet, azonban a tervek szerint tavasszal tovább fejleszti a Lura Kft. a relaxszigetet, ami újabb munkahely létrehozását vonja maga után.

 

Már 2016. augusztus óta tapasztalható, hogy az új szolgáltatás a vendégkör örömére és megelégedésére szolgál, ami a vendégéjszakákra is hatást gyakorol.  A fejlesztés a vendégeknek ugyanúgy növekedést eredményezett mint a cég árbevételében. A Hotel Lukácsba érkező vendégek munkájához segítséget nyújt az informatikai fejlesztés, a kikapcsolódásukat pedig a relaxsziget szolgáltatásai biztosítják. A Lura Kft. tervei között szerepel az is, hogy a relaxszigetet városunk lakosai előtt is megnyissák a jövő évben. (www.hotellukacs.hu)